2019. július 20. , 09:38
Köszöntjük Illés nevű kedves olvasóinkat!
Keresés
Keresendő szöveg, kifejezés:
 
Belépés
Ha már regisztrált, lépjen be!
  
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


 Események

   Fotógaléria

   Könyvajánló


Elnyert pályázatok
 
     
 Elnyert pályázatok - sikeres projektek

 


EUvonal
Projektek

Humán erőforrások és szolgáltatások térségközi fejlesztése Kapuvár mikrokörzetében

                            

     „Humán erőforrások és szolgáltatások térségközi fejlesztése Kapuvár mikrokörzetében” című EFOP-1.5.3-16-2017-00008 számú pályázat

 

Kapuvár Város Önkormányzatának konzorciumi partnereivel közösen benyújtott „Humán erőforrások és szolgáltatások térségközi fejlesztése Kapuvár mikrokörzetében” című EFOP-1.5.3-16-2017-00008 azonosító számú pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériuma 249.900.000,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette az Emberi Erőforrások Fejlesztési Operatív Program keretein belül.


A konzorciumot a Kapuvári járás következő hat települése alkotja: Kapuvár, Hövej, Osli, Szárföld, Veszkény és Vitnyéd. A projekt fő célja a humán szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása a járás területén. Emellett kiemelkedő szempont a társadalmi együttműködés előmozdítása, a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelem, és a humán közszolgáltatások területén jellemző szakemberhiány enyhítését szolgáló, ösztönző programok megalkotása.


A projektben megvalósuló beavatkozások hozzájárulnak a felzárkóztatáshoz, az itt élők munkaerőpiacon tapasztalható lemaradásának csökkentéséhez, továbbá a közszolgáltatásban dolgozó emberi erőforrás minőségének javításához.


A fejlesztések a Helyi Esélyegyenlőségi Programban (HEP) lefektetett célcsoportokra fókuszálnak,
a helyi szükségleteken és igényeken alapulnak, a helyi közösségek által kialakított, a helyi társadalom fejlődését szolgáló szolgáltatások bevezetésére, fejlesztésére, a közszolgáltatások elérésére fókuszálnak.


Kapuvár város vonatkozásában felújításra kerül a Hany Istók Kerékpáros Centrum rendezvényterme, a rendezvényterem előtti folyosó, a mosdó, a bejárati lépcső, a bejárati lépcső feletti előtető, valamint az éttermi rész (kivétel konyha). Továbbá audiovizuális eszközök beszerzését, a Városháza nagytermének (mint projekt megvalósítási helyszínnek) hangosítását és kivetítőrendszer beszerzését tervezzük. A projekt keretében a humán szolgáltatások fejlesztése és bővítése érdekében 5 fő új munkaerő beállítására is sor kerül.


A megszületett támogatói döntés értelmében a konzorcium jogosulttá vált arra, hogy a kérelemben megfogalmazott célokat sikeresen megvalósítsa.


A projekt befejezésének várható időtartama: 2020.06.31.Copyright © 2007
Kapuvár Város Önkormányzata
 
Impresszum
Kérdések, információ: kapuvar@kapuvar.hu
 
Powered by webgyár
Design by Monokrome Vision