2024. április 13. , 23:42
Köszöntjük Ida nevű kedves olvasóinkat!
Keresés
Keresendő szöveg, kifejezés:
 
Belépés
Ha már regisztrált, lépjen be!
  
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


 Események

   Fotógaléria

   Könyvajánló


Elnyert pályázatok
 
     
 Elnyert pályázatok - sikeres projektek
 
 
EUvonal
Információk

 

KAPUVÁR VÁROS KLÍMASTRATÉGIÁJA 2020-2030.A pályázat címe:
„KAPUVÁR települési klímastratégiájának kidolgozása, klímatudatosságot erősítő szemléletformálással ” 

A projekt azonosítója: KEHOP-1.2.1-18-2018-00032

A szerződött támogatás összege:  19 996 300,- Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt befejezési dátuma: 2021. október 31.  


A projekt rövid összefoglalása

A „KAPUVÁR települési klímastratégiájának kidolgozása, klímatudatosságot erősítő szemléletformálással” c. projekt záró mérföldkő elérésének idejére a vállalt Klímatudatosságot erősítő szemléletformálási programok és az azokhoz kapcsolódó médiakampányok lefolytatódtak, a vállalt célcsoport-elérések a tervezetten felül teljesültek.

A COVID járvány II. és III. hulláma nagyban befolyásolta a szemléletformáló kampányok tervezését és lebonyolítását. Az előzetes terv szerinti programokat a folyamatos újratervezés jellemezte a vírushelyzettel összefüggő kormányintézkedések hatására.

Mivel a jelenléti rendezvények megtartása a projekt idejének első felében - hivatalos rendelkezés szerint - tiltva volt, és a célcsoport nagy része is home-office-ból működött, így az események és programok kötelező jelleggel az online térbe tevődtek át. A nehézségekből előnyt kovácsolva, a jelenléti események helyett olyan digitális szemléletformáló eszközök készültek, amelyek fel- és újra használhatósága többszöröse az eredetileg tervezett eszközöknek.

A projekt 2. felében - az aktuális kormány intézkedéseket figyelembe véve - a tervezett programok és események személyes, jelenléti formában kerültek megrendezésre az egészségügyi biztonsági intézkedések betartása mellett.

A projekthez készült klímastartégiában foglaltak eléréséhez a lakosság támogató együttműködése szükséges, ami szemléletformálási programokon keresztül érhető el. A projekt során Kapuvár lakosságának széles közönségét értük el, a klímaváltozással összefüggő szemléletformálás és ismeretterjesztés elkezdődött.

“A program hivatalosan lezárul, de az igazi munka csak most kezdődik. A jövőben is szerves része marad a város életének a klímaváltozásra való felkészülés és a lakossági bevonás. Ez egy évtizedekre előremutató közös munka, amelyben mindannyiunknak feladata van.” - mondta Hámori György, Kapuvár város polgármestere.

Webkamera

WEBKAMERA TELJES MÉRETBEN ITT!

Linkajánló

Kapuvári Kormányablak

Magyarország.hu Kormányzati Portál

Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


 


 

        

Copyright © 2007
Kapuvár Város Önkormányzata
 
Impresszum
Kérdések, információ: kapuvar@kapuvar.hu
 
Powered by webgyár
Design by Monokrome Vision