2018. szeptember 22. , 05:02
Köszöntjük Móric nevű kedves olvasóinkat!
Keresés
Keresendő szöveg, kifejezés:
 
Belépés
Ha már regisztrált, lépjen be!
  
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


 Események

   Fotógaléria

   Könyvajánló


Elnyert pályázatok
 
     
 Elnyert pályázatok - sikeres projektek

 
EUvonal
Ügyintézés


Keresetlevél benyújtása


Ügy típusa: Igazgatási egyéb ügyek

A jogi képviselővel eljáró fél és a belföldi székhelyű gazdálkodó szervezet számára 2016. július 1-től a közigazgatási perekben, illetve a jegyző birtokvédelmi ügyben hozott határozatának megváltoztatása iránti perben kötelező az elektronikus kapcsolattartás.

Ezekben a perekben a keresetlevelet elektronikus úton az elsőfokú közigazgatási határozatot hozó szervnél, illetve a birtokvédelmi határozatot hozó jegyzőhöz kell benyújtani.

Ennek lehetővé tétele érdekében a Kapuvári Polgármesteri Hivatal részéről saját elektronikus ÁNYK űrlapok elkészítésére került sor:

 

A Nyomtatvány benyújtásának menete:

  1. Telepítse számítógépére az Általános Nyomtatványkitöltő programot az ÁNYK  linkről, valamint a keresetlevél benyújtásához szükséges űrlapot a http://www.kapuvar.hu/ugyintezes/urlap/ internetes portálról!
  2. Töltse ki a nyomtatványt, ellenőrizze le, majd jelölje meg küldésre (titkosítás) a „Kapcsolat az ügyfélkapuval” /„Nyomtatvány megjelölése elektronikus beküldésre” menüpontban.
  3. Küldje el a titkosított dokumentumot az ÁNYK „Kapcsolat az ügyfélkapuval” /„Nyomtatvány közvetlen beküldése az Ügyfélkapun keresztül” menüpontjából, vagy az Ügyfélkapu dokumentumfeltöltő szolgáltatásának segítségével.
  4. Ellenőrizze a visszajelzéseket (pl. feladási igazolás, átvételi értesítő, elektronikus tértivevény) az értesítési tárhelyén.


Copyright © 2007
Kapuvár Város Önkormányzata
 
Impresszum
Kérdések, információ: kapuvar@kapuvar.hu
 
Powered by webgyár
Design by Monokrome Vision