2019. szeptember 18. , 04:52
Köszöntjük Diána nevű kedves olvasóinkat!
Keresés
Keresendő szöveg, kifejezés:
 
Belépés
Ha már regisztrált, lépjen be!
  
Eseménynaptár
EUvonal
Képviselőtestület

Csákány Annamária

Csákány Annamária  
Választókerület:   kompenzációs lista
Jelölő szervezet(ek):   Jobbik
Lakcím:   Kapuvár, Gesztenye sor 1.
Telefonszámok:   70 / 218-2228
E-mail:   csakany.annamaria@jobbik.hu

Csákány Annamária vagyok a Jobbik Magyarországért Mozgalom, mint kompenzációs lista-vezetőjeként bekerült önkormányzati képviselője.
38 éves vagyok, Kapuváron születtem és élek 10 éves  fiammal.

Sopronban érettségiztem, majd a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán humánerőforrás-gazdálkodóként végeztem, valamint felsőfokú kereskedelmi végzettséget is szereztem.
Jelenleg egy részvénytársaságnál dolgozom, mint alkalmazott.

A Jobbikkal a kapcsolatom kb. két évvel ezelőtt kezdődött, mikor is Vona Gábor és Morvai Krisztina előadásai ébresztettek rá arra, hogy végre cselekednünk kell. Meg kell hogy őrizzük, védjük termőföldjeinket, értékes ivóvíz-bázisunkat, valamint a fiatalok körében tovább kell erősítsük magyar hagyományainkat.
De a legfontosabb, hogy ráébresszük és visszaadjuk az embereknek, a fiataloknak  magyarságtudatukat, hitüket, és azt, hogy ennek fontosságát felismerjék és mint egyik legfőbb értékükre, értékünkre úgy tekintsenek.

Először szimpatizánsként vettem részt a Jobbik munkájában, rendezvényein.
Később már, mint tag segítettem társaimat ötleteimmel, véleményeimmel és meglátásaimmal.
Talán kitartásomnak, hitemnek és határozottságomnak köszönhetem, hogy a kapuvári tagok és a megye vezetése is egyöntetűen bennem látták, látják azt az erőt aki itt Kapuváron vinni tudja azt az irányt amit a Jobbik képvisel.
Ők kértek meg arra, hogy az önkormányzati választásokon induljak polgármester-jelöltként is. A jelölést még megelőzte egy országos meghallgatás is, ahol alkalmasnak találtattam e feladatra.

Az októberi szavazást követően már, mint képviselő veszek részt a bizottsági- és képviselő-testületi üléseken.
Legfontosabb célom a tisztességes, következetes politika megteremtése, megerősítése a testületi és bizottsági munkák során és természetesen a közösség képviselete.
Támogatni fogok minden olyan kezdeményezést, javaslatot, amely Kapuvár fejlődését szolgálja és a város polgárainak életét megkönnyíti.
Legfőbb feladatomnak a munkahelyteremtést, városunk lehetőségeiből adódó fejlődést, a turizmus fejlesztését, a fiatalok számára értelmes programok szervezését és a magyar hagyományoknak megfelelő oktatási és kulturális rendszer megerősítését tekintem.
Határozott terveim vannak a szociális rendszer megreformálását illetően is.

Az érdeklődők a képviselői munkámról a www.kapuvar.jobbik.hu honlapon tájékozódhatnak.

 

Copyright © 2007
Kapuvár Város Önkormányzata
 
Impresszum
Kérdések, információ: kapuvar@kapuvar.hu
 
Powered by webgyár
Design by Monokrome Vision